Menorca Talaiòtica - Unesco

La Xarxa de Biblioteques de Menorca presenta ‘El món avui. Cicle de Pensament i actualitat a les biblioteques’ El periodista Manel Alías serà el primer convidat d’un cicle que comença aquest 25 i 26 de novembre a les biblioteques de Maó i Ciutadella

 

La Xarxa de Biblioteques de Menorca estrena aquest divendres 25 de novembre ‘El món avui. Cicle de Pensament i Actualitat a les biblioteques’, una proposta cultural que neix amb l’objectiu de convertir-se en un espai per pensar l’actualitat, fomentar el diàleg, la crítica i el debat en la nostra societat.

‘El món avui. Cicle de Pensament i Actualitat a les biblioteques’ s’aproximarà al present amb convidats experts que conversaran amb el públic assistent plantejant preguntes i cercant respostes.

El periodista Manel Alías, corresponsal a Moscou durant 7 anys, serà l’encarregat d’inaugurar aquest cicle de pensament amb una mirada al conflicte entre Rússia i Ucraïna. Serà aquest divendres 25 i dissabte 26 de novembre a les biblioteques de Maó i Ciutadella, respectivament.

Pròximes activitats
La segona mirada d’aquest cicle de pensament estarà dirigida cap a la nostra relació amb la terra i la natura. Ho farem amb Alexis Racionero i el seu llibre ‘Ecotopía. Una utopia de la terra’, editat per Anagrama.

Karma Peiró, periodista especialitzada en tecnologies de la informació i Premio Dona TIC Divulgació el 2019, posarà la mirada sobre temes tan controvertits com l’ètica i la intel·ligència artificial, algorismes i dades. Serà amb nosaltres el 9 i 10 de febrer.

La poesia serà protagonista de ‘El món avui. Cicle de Pensament i Actualitat a les biblioteques’ al març. Les dates es concretaran en les pròximes setmanes, així com els temes previstos pels mesos d’abril i maig.

‘El món avui. Cicle de Pensament i Actualitat a les biblioteques’ respon al Pla per a la implementació d’un nou model de biblioteques aprovat aquest any pel Consell Insular de Menorca i els ajuntaments amb l’objectiu de consolidar les biblioteques com espais públics de trobada i àgores de debat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.