moulallengua

Sessió informativa sobre l’accés a la universitat al Centre Municipal Universitari de Ciutadella

 

El Centre Municipal Universitari ha organitzat una sessió informativa adreçada a alumnat i famílies de 2n de batxillerat i de grau superior sobre la gestió de la informació per a l’admissió a les universitats espanyoles.

La finalitat és donar a conèixer quines són les dates clau en cada tràmit i el paper del Centre Municipal Universitari; a més de donar resposta a les qüestions que se solen plantejar les famílies durant el curs previ d’ingrés a la universitat.

Aquesta xerrada es repetirà als dos instituts de Ciutadella i serà els dimecres 23 i 30 de novembre a l’IES Maria Àngels Cardona i a l’IES Josep Maria Quadrado, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca