moulallengua

S’inaugura l’exposició ‘Petits gests amb importància’ a l’Hospital Mateu Orfila Per altra banda, al Centre de Salut Canal Salat de Ciutadella, es podrà veure una exposició de dimensió més reduïda facilitada per la Unitat Contra la Violència de Gènere de Menorca

 

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de l’exposició ‘Petits gests amb importància’ instal·lada, en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones, a l’Hospital Mateu Orfila. Es tracta d’una exposició facilitada per l’IB-Dona i que estarà present fins al dia 2 de desembre.
L’exposició, de l’autora Diana Raznovich, mostra els detalls quotidians que fan patent la desigualtat que pateixen les dones. Està composta per 17 rolls ups sostenibles formats per una base i una lona llisa de tela en la qual estan impreses les obres d’art.

Diana Raznovich és una autora teatral i humorista gràfica amb una àmplia trajectòria nacional i internacional. Imparteix conferències, seminaris, tallers i xerrades sobre humor amb perspectiva de gènere. És col·laboradora del Diari Clarín de Buenos Aires i va rebre la beca John Simon Guggenheim de Nova York per la seva trajectòria artística. També ha realitzat nombroses performances i instal·lacions amb els seus còmics.

Per altra banda, al Centre de Salut Canal Salat de Ciutadella, es podrà veure una exposició de dimensió més reduïda facilitada per la Unitat Contra la Violència de Gènere de Menorca i que recull una selecció dels cartells de les diferents campanyes dutes a terme des de l’any 2006 fins al 2021 per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

En total, consta de tres panells, de 2 m x 1 m, muntats sobre uns pals amb peanya. Cada panell consta de quatre imatges per cadascun dels costats, és a dir, l’exposició compta amb 24 imatges en total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca