moulallengua

«Ajuda’ns a ajudar» 2022, campanya solidària as Mercadal i Fornells

Es Mercadal i Fornells inicien la campanya de recollida d’aliments i productes de primera necessitat. L’Ajuntament des Mercadal, Creu Roja i les parròquies de Sant Martí des Mercadal i de Sant Antoni Abat de Fornells comencen la recollida anual d’aliments, productes bàsics i de Nadal per completar les donacions a les famílies més necessitades del municipi.

Un any més es compta amb la col·laboració de Biosport, les escoles del municipi i el supermercat des Mercadal. Com a novetat, aquest any s’hi suma el CE Mercadal. Es demana a tota la població des Mercadal i Fornells col·laborar en la campanya, que finalitzarà dia 24 de desembre. El projecte de donació d’aliments està en marxa durant tot l’any. S’agraeixen les aportacions puntuals de particulars i entitats de tot tipus, que són molt ben rebudes i de molta ajuda en aquestes dates tan assenyalades.

Aquestes aportacions marquen un punt d’inflexió en la recollida i és per això que demanam a la població la seva col·laboració perquè ajudi a ajudar i perquè aporti els productes que més necessitam per tal de completar els lots de manera pràctica i coherent. Les persones que vulguin fer les seves donacions podran deixar-les al supermercat des Mercadal, que disposarà de carros per a aquest efecte, així com també a l’Ajuntament, a les parròquies des Mercadal i Fornells, a la seu de Creu Roja des Mercadal, al poliesportiu des Mercadal, a les escoles des Mercadal i Fornells i al CE Mercadal.

Campanya del Joguet Educatiu 2022:

L’Ajuntament també dona suport a la Campanya del Joguet Educatiu de la Creu Roja. Per tant, anima la població que vulgui i pugui a ajudar els reis a adreçar-se a l’assemblea local de la Creu Roja i a consultar les cartes escrites per infants de famílies amb dificultats econòmiques i apadrinar-ne una.

El regidor de Benestar Social, Javier Periáñez, agraeix la coordinació de totes les entitats i la col·laboració de les empreses i particulars per fer possible aquesta campanya un any més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca