moulallengua

L’Ajuntament des Mercadal inverteix més de 50.000 euros en millorar la zona esportiva de Fornells

 

Durant aquests mesos l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament des Mercadal ha seguit fent feina per al bon manteniment de les instal·lacions esportives. En aquest cas, s’han dut a terme diverses millores a les instal·lacions del camp de futbol i també al Poliesportiu de Fornells.

Després d’uns anys d’aturada, ha tornat el Norteño i s’han executat diverses millores a les instal·lacions esportives: dotació de nou material informàtic, manteniment de la gespa, renovació de 200 m de reixes de recollida de l’aigua al voltant de la gespa, renovació dels tendals de la cantina, instal·lació de noves portes als vestuaris i també a l’entrada del recinte, i millora de les baranes de les grades i de la instal·lació de fontaneria. Així mateix, s’ha redactat un projecte per canviar l’enllumenat del camp de futbol al sistema led que ascendeix a 104.000 euros; hi ha reservada la partida pressupostària necessària i es preveu executar-la l’any 2023.
Al Poliesportiu s’han canviat els laterals del nord i de l’est que estaven molt deteriorats, i amb l’ajut del Club de Futbol Norteño es va pintar tot el recinte esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca