Menorca Talaiòtica - Unesco

Set alumnes es  reincorporen a l’àmbit laboral com a peons de jardineria/paredadors després de participar en el projecte Son Salomó, de formació i ocupació del SOIB El projecte ha possibilitat la contractació, durant dotze mesos, de deu persones d’entre 16 i 29 anys que s’han format en el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria

 

Aquesta setmana ha tingut lloc l’acte de cloenda del projecte SON SALOMÓ, al qual han assistit la consellera del Departament d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Cristina Gómez,  i la directora insular del SOIB, Míriam Cuerva.

El projecte ha possibilitat la contractació, durant dotze mesos, de deu persones d’entre 16 i 29 anys que s’han format en el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, d’una durada de 250 hores, així com en la formació complementària en construcció de pedra en sec, sensibilització en la igualtat d’oportunitats, foment i promoció del treball autònom, alfabetització informàtica, sensibilització mediambiental, inserció laboral i tècniques de recerca d’ocupació.

Dotze mesos ha estat el temps necessari perquè set d’aquests deu alumnes treballadors/ores obtinguessin, no sense esforç i motivació, la capacitació per a la professió de peó de jardineria/paredador.

El projecte SON SALOMÓ, emmarcat en el Programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ, ha estat finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i, cofinançat pel Fons Social Europeu, per un import de 230.928,75 €.

També han assistit a l’acte el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda; el director insular de Projectes Sostenibles, Isaac Olives; la directora insular d’Educació, Joventut i Esports, Leonor Berja, i el director insular de Serveis Generals, Àlex Vidal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.