El GOB organitza una excursió a la naveta des Tudons el diumenge 4 de desembre L’excursió transcorrerà per camins de l’entorn des Tudons. Hi haurà un servei de bus de retorn

 

El matí de diumenge 4 de desembre hem organitzat una excursió a la naveta des Tudons, dins el cicle Som talaiòtics. Aquestes activitats combinen contacte amb la natura i coneixement del nostre patrimoni prehistòric. Es caminaran uns 5 km fins arribar a aquest jaciment tan emblemàtic, on rebrem explicacions sobre sobre les seves característiques i conservació.

La navetes d’enterrament són una peculiaritat exclusiva de la prehistòria de Menorca, i la des Tudons és la més coneguda i ben conservada. La directora del Museu Municipal de Ciutadella Maria José León ens farà una explicació arqueològica del jaciment. Cecília Ligero, restauradora i presidenta dels Amics del Museu de Menorca, ens contarà com va ser el procés per eliminar les pintades de l’acte vandàlic de 2018.

La concentració serà el diumenge 4 de desembre a les 9:30 i es preveu acabar cap a les 13:30 h. La dificultat de l’excursió és baixa. L’excursió transcorrerà per camins de l’entorn des Tudons. Hi haurà un servei de bus de retorn (4 €). Podreu veure la informació detallada d’horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Podeu APUNTAR-VOS A AQUEST FORMULARI.

Per més informació podeu telefonar al 971 350 762 en horari d’oficina, o enviar un missatge en qualsevol moment a info@gobmenorca.com.

Les excursions del programa Som Talaiòtics s’organitzen de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB, amb la col·laboració dels Amics del Museu de Menorca.

El GOB Menorca celebra enguany 45 anys d’ecologisme ininterromput, d’una associació que no ha aturat de créixer i d’implantar-se socialment. No us perdeu el vídeo de celebració. Cliqueu el següent enllaç: FER-SE DEL GOB, 45 ANYS DESPRÉS (Vídeo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.