L’Ajuntament de Ciutadella felicita el Club Voleibol Ciutadella i a Ruth Moll pels èxits recents

 

L’Ajuntament de Ciutadella felicita el Club Voleibol Ciutadella després que la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears ha guardonat, com a Millor Equip Femení Esports IB 2022, a l’Avarca Menorca Voleibol. Així, també s’ha volgut fer extensiva la felicitació a tot l’equip de jugadores, al cos tècnic i al Club Voleibol Ciutadella, per aquest nou guardó, que ja va obtenir en el transcurs de l’any 2019.

Per altra banda, també ha enviat les seves felicitacions a la ciclista  ciutadellenca, després d’aconseguir el títol de campiona de la Copa d’Espanya XC 2022, de ciclocross, categoria M40, aquest passat 20 de novembre. Igualment, l’alcaldessa de Ciutadella,Joana Gomila, en nom de tota la corporació municipal, li ha desitjat molta sort en el pròxim Mundial Master CX2022, que es durà a terme al Regne Unit.

Finalment, s’han volgut valorar aquests reconeixements com a premis a l’esforç individual i de tot un equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.