Maó celebra el 25N amb la penjada de la pancarta i la destapada de senyals de trànsit contra la violència masclista El Grup de Participació Infantil ha presentat un “catàleg de juguetes antimasclistes”

 

A les 12.00 hores, els membres de la corporació municipal han participat en els actes institucionals en motiu del Dia Internacional de la Violència contra les Dones.

Per una banda, s’ha penjat la pancarta al balcó de l’Ajuntament, amb el missatge “Ni una més, ni un menys”, que fa referència a les dones víctimes de la violència masclista.

A continuació, el Grup de Participació Infantil de Maó, format per nou infants d’edats compreses entre els 9 i els 11 anys, han exposat un treball reivindicatiu que havien preparat de forma prèvia. Concretament, es tracta d’un “catàleg de juguetes” lliure d’estereotips masclistes, de tal manera que s’hi mostren fillets jugant amb juguetes tradicionalment relacionades amb filletes, i filletes amb juguetes tradicionalment relacionades amb fillets.

Acte seguit s’ha destapat el senyal de trànsit de color lila ubicat a la plaça de la Constitució, a la qual es llegeix la frase “Maó no tolera la violència masclista”.

S’han destapat 42 senyals a tot el municipi

Paral·lelament, s’han destapat un total de 42 senyals de trànsit, amb consignes antimasclistes, repartits per diferents ubicacions del municipi. També a les 12.00 hores, els centres educatius que s’hi han volgut adherir han destapat els senyals situats davant els respectius centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.