Menorca Talaiòtica - Unesco

Medalla d’Or a Lió pel formatge de Son Mercer de Baix

 

 

Lió acull cada any la selecció dels millors productes del món. El Concours International de Lyon, a França, s’ha forjat un prestigi internacional de primer nivell. 10.588 mostres de tast, 51 països representats i milions de productes valorats amb medalles.
Tastadors internacionals de tots els àmbits (enòlegs, sommeliers, restauradors, productors, comerciants de vins i aficionats) fan d’aquest esdeveniment una part essencial de la seva programació. I aquest cap de setmana, un formatge menorquí, el de Son Mercer de Baix ha obtingut la Medalla d’Or en la categoria de Formatge de llet de vaca. Un nou guardó per la producció formatgera menorquina i en especial pel lloc  de la família Mascaró de Ferreries. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.