Debat a Ciutadella sobre la prostitució Se celebrarà demà dimarts dia 29 i està dins el marc del Consell Municipal d'Acció Social

L’Ajuntament de Ciutadella, en el marc del Consell Municipal d’Acció Social s’abordarà, el pròxim dimarts 29 de novembre, a les 18.00 hores al Casal Jove (annex de l’IES Josep M. Quadrado), la situació de la prostitució a Ciutadella.

Aquesta trobada comptarà amb Metges del Món, entitat que des de 1996 desenvolupa projectes a les illes i des de 2021, concretament a Menorca. Una de les tasques que porta a terme aquesta entitat és en l’àmbit de la prevenció i actuació davant altres formes de violència masclista, com és la prostitució, i la tracta amb fins d’explotació sexual. Metges del Món col·labora en el Pla Autonòmic contra la tràfic de dones per a l’explotació sexual i l’atenció a la prostitució a les illes Balears.

El Consell d’Acció Social ha triat abordar la temàtica de la prostitució per donar a conèixer no sols a les associacions i entitats que conformen el mateix Consell Municipal d’Acció Social sinó també a ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, la situació de la prostitució a Ciutadella. També es pretén conèixer el treball de denúncia, detecció, acompanyament i coordinació que fa Metges del Món en el nostre municipi per aconseguir, a curt terme, que les dones en situació de prostitució millorin la seva qualitat de vida i, a llarg termini, aconseguir l’abolició d’aquesta.

Pròximament, també previst dedicar la convocatòria del Consell d’Acció Social dels pròxims mesos a altres temes socials sobre els quals es vol debatre i analitzar com són la gent gran, la salut mental i l’habitatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.