FONGAME celebra Sant Eloi, patró del gremi L'Associació va homenatjar tres instal·ladors que s'han jubilat aquest any.

El col·lectiu de professionals de la fontaneria, gas i climatització de Menorca va celebrar amb gran animació divendres passat la festivitat de Sant Eloi, Patró del Gremi metal·lúrgic. Referent a això, l’Associació del sector, FONGAME, va organitzar un animat sopar al restaurant Loar, de Ferreries, que va comptar amb música en directe oferta pel Duo BlueMOon.

L’Associació, que presideix Martí Barber Benejam, va congregar més de setanta empresaris i familiars del sector metal·lúrgic. L’esdeveniment també va ser una ocasió per homenatjar els tres professionals que s’han jubilat aquest any, Antoni Parpal, José Capó i José Taltavull.

A la celebració, que va comptar un any més amb la col·laboració d’Antonio Cabot Fornés SA, firma proveïdora del sector, el president de FONGAME va aprofitar l’ocasió per fer una crida a la companyonia entre professionals per, junts, ser més forts davant les adversitats del sector.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.