Menorca acaba aquest any tan gastronòmic d’una manera insòlita: Insòlit Made in Menorca

Menorca acollirà aquest divendres 2 de desembre l’experiència gastronòmica Insòlit Made in Menorca, un viatge sensorial, artístic i gastronòmic, que combinarà la gastronomia amb música, dansa i altres arts escèniques. Es tracta d’una proposta que pretén promocionar els productors, el producte local km0 i de proximitat, la cultura i la innovació.

L’acte tindrà lloc en dues funcions, dia 2 de desembre, on es farà el traspàs de testimoni del mandat de la Regió Europea de Gastronomia als Alts de França i dia 3 de desembre, obert al públic en general. Les entrades es poden adquirir al web del Teatre des Born per un preu de 10 €.

Comptarà amb la presència dels stakeholders que han donat suport al projecte de Regió Europea, així com representants dels nostres productes locals Made in Menorca, la protagonista estrella de la gastronomia menorquina, així com alguns dels protagonistes de l’any com els joves xef 2021 i 2022.

Per a la realització d’aquest acte es compta amb la col·laboració del Teatre des Born, l’Ajuntament de Ciutadella, Gin Xoriguer i Vi de la Terra Illa de Menorca.

Fitxa tècnica

Idea original: Teatre Clavé
Disseny del menú, cuina i preparació de plats: Silvia Anglada i Toni Tarrago (Restaurant Es Tast de Na Silvia).
Cos de dansa: Natàlia Caimel, Laura Carles, Elisenda de la Iglesia, Yara Fernández, Sofia Gajardo, Fanny Masero i Cris Romagosa.
Coreografia: Anna Rodríguez
Actor: Josep Mercadal
Música: Maria Camps, Marc Renau i Arnau Tarrago
Disseny espai escènic i direcció artística: Mamen Sánchez

Acte I. La Terra. L’Origen.
Acte II. Aroma. El color, l’essència.
Acte III. El sabor de la tradició. La memòria.
Acte IV. El retorn. El joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.