Treurer finalitza la campanya de 2022 amb la novetat de l’elaboració del seu oli en la seva pròpia tafona

Algaida – La setmana passada va finalitzar la campanya de recollida de l’oliva i elaboració d’oli d’oliva en Treurer. La campanya es va iniciar la primera setmana d’octubre, als pocs dies de tenir instal·lada la nova tafona, que ha suposat un salt per a la qualitat de l’oli de Treurer en compliment del seu objectiu de millora contínua.

La família Miralles ha apostat per invertir en una primera marca italiana amb una llarga trajectòria en la fabricació i instal·lació de tafones per a petits productors, Mori Tem. Aquesta nova maquinària que incorpora última tecnologia es caracteritza per permetre un control estricte i en temps real de tots els processos fonamentals de l’elaboració de l’oli d’oliva, com són la molta, el batut i l’extracció; assegurant així un oli d’oliva verge extra de la major qualitat i amb unes propietats excel·lents per al seu consum i conservació.

El fet de tenir la tafona en la seva pròpia finca suposa un control absolut per part de Treurer de tot el procés d’elaboració de l’oli d’oliva, des de la cura de les oliveres en la seva pròpia finca, fins a la comercialització de l’oli d’oliva, passant per la recol·lecció de l’oliva, l’extracció en la taafona i la conservació de l’oli. A més, amb la nova tafona s’ha aconseguit reduir el temps entre la recollida de l’oliva i elaboració de l’oli a no més d’una hora, extraient d’aquesta manera l’oli d’oliva d’un fruit totalment sa i fresc.

Tota aquesta inversió reverteix en un augment en la qualitat de l’oli de Treurer, que ha estat des dels seus inicis el principal objectiu d’aquest projecte, i que li ha permès un reconeixement tant a Mallorca com a Europa, Amèrica i Àsia.

La nova tafona no és l’únic gran projecte de Treurer. També s’estan duguent a terme les obres de remodelació i modernització de les antigues cases que daten del segle XVI per a convertir-les en un petit hotel rural i que està previst que obri les seves portes durant la pròxima primavera de 2023.

Més informació a www.treurer.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.