Aprovada l’oferta d’ocupació pública del 2022 En total, hi ha 332 places, 166 pel torn lliure i 166 pel de promoció interna

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns l’oferta d’ocupació pública de l’any 2022, amb el suport de tots els sindicats de la Mesa de Serveis Generals (UGT, CCOO, STEI, CSIF, USO) i l’abstenció de SINTTA.

L’oferta preveu un total de 332 places, 166 pel torn lliure i 166 pel torn de promoció interna, amb l’objectiu de continuar reduint la temporalitat en els serveis generals de la CAIB.

Un dels punts importants que cal destacar en la convocatòria d’aquestes 166 places del torn lliure és que seran pel sistema d’oposició, la qual cosa representa recuperar el sistema habitual de provisió de llocs de treball de serveis generals.

Pel que fa a les ofertes de torn lliure de l’any 2019, 2020 i 2021, es convoquen per concurs (20 %) oposició (80 %) com a transició a la realització d’oposicions sense concurs.

Pel que fa a la promoció interna, es tracta d’una xifra històrica en aquest tipus de convocatòria i es preveu que surti abans del 31 de desembre de 2022, conjuntament amb les ofertes d’ocupació pública de 2019, 2020 i 2021, que sumen un total de 312 places i que permetran que el personal funcionari de carrera pugui progressar en la seva carrera administrativa.

Finalment, cal recordar que durant aquest any i l’any 2023 s’han convocat els processos d’estabilització que permetran reduir la temporalitat a la CAIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.