Dos Sipiots, música urbana creada vora la mar Guanyadors del Premi Enderrock de Música Balear al millor treball de músiques urbanes

Mary Moro – Encara amb la ressaca emocional que suposa viure una cosa realment especial, parlem amb el grup Dos Sipiots, guanyadors del Premi Enderrock de Música Balear al millor treball de músiques urbanes.

 Sipiots porten més d’una dècada component, però no sols això “la veritat és que amb els 13 anys, gairebé 14 que portem amb aquest projecte, hem viscut molts bons moments.”

A punt de bufar espelmes, la banda ciutadellenca diu estar molt orgullosa de “com hem plantejat el projecte des del primer dia, amb expectatives molt petitones per a poder valorar d’una forma gegant cada cosa bona que ens ha anat passant; per petita o insignificant que pugui ser per a altres bandes, per a nosaltres significa molt.”

Sobre el moment actual en el qual es troben immersos, després de guanyar el premi Enderrock, diuen estar vivint un moment molt dolç “el fet d’haver guanyat el premi Enderrock en Música Balear com a millor treball de músiques urbanes, ens dona una empenta més, i un altre motiu per a continuar fent el que fem, amb més entusiasme i energia que mai.”

“Estem que no ens ho creiem!”, sense haver-se presentat, i sense saber com, han estat finalistes. L’escenari del lliurament de premis va ser el Teatre Principal de Palma, i Pau l’encarregat de recollir el premi. “El treball que fem diàriament és molt, encara que sembli que no: escriure cançons, buscar melodies, contactar amb els productors, produir les cançons, pensar videoclips, contactar amb persones que els realitzin, gestionar xarxes socials, organitzar concerts, fer samarretes, etc.. Però tot això té un premi espectacular quan pugem sobre un escenari i veiem que la gent canta les nostres cançons, quan algú et diu soc admirador vostre! O que li ha ajudat a passar un moment de tristesa. Fa poc, en acabar un concert, una senyora de 75 anys ens va dir: aiiii fillets, què bé que m’ho he passat! Si aquest premi pot facilitar que encara es puguin donar més situacions com aquestes serà un pas de gegant.”

Des que aquest somni, inesperat, s’ha fet realitat, diuen estar rebent moltes felicitacions per part de tot el món “tant del món de la música, com a persones que gaudeixen amb ella. I, evidentment, ens fa molt feliços.”

Després d’un estiu en el qual han fet 8 concerts “alguns de més familiars, uns altres més multitudinaris com el que vam fer a la Sala Multifuncional amb Pèl de Gall i Foxy Band. I especials com el d’Amalgama Kids on el públic eren infants i famílies”, i d’un any en què han publicat 4 temes nous amb els seus respectius videoclips “aquest hivern continuarem presentant temes inèdits i preparant el nostre nou directe que el volem tenir llest de cara al pròxim estiu. Hi haurà moltes sorpreses!”

 

Acabaran aquest 2022, un any que de ben segur el recordaran amb un gran somriure, fent el que més els hi agrada, pujant dalt d’un escenari “el pròxim concert que tenim és dia 3 de desembre a Barcelona, a un petit teatre que es diu La Rossa. Cap a les vacances de Nadal també tenim coses concretades que a poc a poc anirem anunciant.”

 

Dos Sipiots transmeten sempre ganes de menjar-se la vida, d’experimentar-la amb tot el que això comporta “esperam que puguem seguir aquest camí molts anys més; que encara que passi els anys, tinguem temps per a dedicar a aquest projecte, que a vegades ha estat capaç de fer riure i de fer sentir bé als demés, mentres a nosaltres ens fa créixer com a grup i com a persones.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.