Menorca Talaiòtica - Unesco

Afers Socials i Esports treu una nova línia d’ajuts de 60.000 € per a equips a competicions internacionals Se subvencionen les despeses de trasllats del club esportiu per participar als campionats d'Europa fora de l'illa d'origen

 

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, mitjançant la Direcció General d’Esports, publica aquest dijous una nova línia de subvenció, dotada amb un total de 60.000 euros, dirigida als clubs esportius de les Illes Balears amb equips d’esports individuals i col·lectius que participin en campionats, proves esportives o partits europeus durant la temporada 2022-2023.

Se subvencionen les despeses de trasllats del club esportiu per participar als campionats d’Europa fora de l’illa d’origen: despeses de desplaçaments en avió o vaixell, allotjament i manutenció dels esportistes i equip tècnic, derivades de la participació del club en les competicions esportives objecte de la subvenció.

Aquesta nova línia referma el compromís de la Conselleria d’Afers Socials i Esports per mantenir i continuar augmentant el suport als clubs esportius illencs que estan aconseguint fites històriques per a l’esport de les Illes Balears.

Precisament en l’actual temporada són dos els clubs que podran ser beneficiaris d’aquesta ajuda: el Mallorca Palma Futsal i l’Avarca Menorca.

Subvencions teixit esportiu: 5,6 milions d’euros

Per a l’any 2023, la Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà un total de 5.625.000 euros a reforçar el teixit esportiu (federacions, clubs i esportistes) a través de diferents línies de subvencions i patrocinis. L’any 2015 aquesta quantia va ser d’1,5 milions d’euros, la qual cosa posa de manifest l’aposta feta les dues darreres legislatures per reforçar el teixit esportiu de les Illes Balears.

A aquestes quanties cal afegir 1,4 milions més per a desplaçaments esportius i ajudes als clubs en concepte de material.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.