Arteme presenta un nou packaging per diferenciar els productes artesans

Amb la col·laboració del Consell Insular, Arteme ha dissenyat un nou packaging perquè els artesans d’ofici en puguin fer ús per diferenciar-se davant la resta de productes i articles de fora de l’illa i dels produïts de forma industrial.

Els socis d’ARTEME disposen de forma gratuïta de bosses i sobres de paper, etiquetes adhesives de diferents mides, paper adhesiu kraft i paper de seda que dona joc per a crear  aquets de regal  i presentació dels articles de forma molt diversa i original.

Aquesta acció està inclosa dins la campanya promocional “Estil Propi, estil artesà” que va iniciar l’associació fa un parell d’anys, i sa que se li està donant continuïtat donats els bons resultats obtinguts.

L’objectiu de la campanya és fer més visible l’artesania de Menorca, i donar a entendre als ciutadans que l’artesania també es pot de consumir com un producte habitual. També pot ser una molt bona opció durant les festes de Nadal regalar productes artesans elaborats a Menorca, ja que disposem d’una gran varietat d’oficis artesans i de productes que es poden consultar a la www.artesansdemenorca.org

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.