Cooperatives de Treball de tota Espanya es trobaran a Menorca el proper març

La UCTAIB – Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears – està ja preparant l’esdeveniment que reunirà a Menorca a cooperatives de tot l’Estat, associades a COCETA, l’organització que representa a més de 17.000 cooperatives de treball d’Espanya i que està present com a organització al Consell econòmic i Social d’Espanya i al Consell de Foment de l’Economia Social del Ministeri de Treball i Economia Social, entre d’altres entitats. Cristina Gómez, consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local ha rebut al Consell Insular de Menorca  a Malena Riudavets, presidenta de la UCTAIB i vicepresidenta de COCETA, i a Catibel de la Fuente, cap del departament d’Orientació de la UCTAIB,  per treballar els aspectes de la trobada, entre altres qüestions.

La trobada de cooperatives es realitzarà el dijous 30 i el divendres 31 de març del 2023 i  tindrà a la sostenibilitat com a fil conductor aprofitant el trentè aniversari de la designació de Menorca com a Reserva de Biosfera el 1993 per part de la UNESCO i al reconeixement també  de Reserva de Biosfera Marina l’any 2020 amb la incorporació de l’àrea marina que rodeja tota l’illa, des de la costa fins a 12 milles mar endins. Precisament la Vida Submarina serà l’eix conductor del programa de reunions i experiències que es desenvoluparà a la trobada de cooperatives sota el paraigua dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, amb especial atenció a l’objectiu nombre 14, Vida Submarina,   al nombre 11,  Agenda Urbana, i al nombre 17, Aliances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.