Detonen un altre sobre bomba, el sisè, al filtre de seguretat de l’Ambaixada d’Estats Units a Madrid La carta s’ha detectat cap a les 12.30 hores

ACN Madrid – Un altre sobre bomba, el sisè, ha estat interceptat cap a les 12.30 hores al filtre de seguretat de l’Ambaixada d’Estats Units a Madrid, segons ha informat el Ministeri d’Interior. S’ha activat el protocol policial pertinent i s’ha detonat la carta. Aquest dijous també ha rebut un sobre similar el Ministeri de Defensa. De matinada es va interceptar un paquet sospitós a la base aèria de Torrejón de Ardoz i dimecres en van rebre l’Ambaixada d’Ucraïna a Madrid, deixant un ferit lleu, i una empresa d’armament a Saragossa. A més, la Policia Nacional va interceptar un sobre similar dirigit a Pedro Sánchez el 24 de novembre.

 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.