El turisme de negocis mostra un interès creixent per Menorca a la fira IBTM World La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) manté una agenda de 38 reunions amb perfils molt diversos d’organitzadors de viatges de congressos, incentius i esdeveniments

 

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa aquests dies a la fira IBTM World de Barcelona, on es constata que el turisme de negocis mira l’illa cada vegada amb més interès. Entre el 29 de novembre i l’1 de desembre, la FFTM mantindrà fins a 38 reunions amb organitzadors de viatges de congressos, incentius i esdeveniments que veuen Menorca com un lloc diferent i nou per oferir experiències especials als seus clients.

Pel que ja s’ha vist durant la fira, sembla que el 2023 serà un any positiu pel turisme de negocis. La FFTM ha rebut peticions d’informació de llocs tan diversos com Estats Units, Mèxic, Holanda, França, Gran Bretanya o el mercat nacional. També els perfils dels interessats són molt variats, des d’organitzadors de viatges per a grups de 40-80 persones, petits congressos de 150 persones o experiències especials de gastronomia per només 20 persones. Aquests agents cerquen la diferenciació i el fet que Menorca compti amb espais emblemàtics i ben conservats és un atractiu important. A més, que l’illa tengui enllaços directes a Londres i París durant tot l’any és un punt més a favor.

La fira IBTM World (Incentives, Business, Travel & Meetings) és una de les principals cites anuals per a la indústria dels incentius, congressos i esdeveniments. Durant tres dies es mantenen reunions, es mostren les tendències claus de la indústria i es creen connexions importants. En aquesta edició hi ha 2.200 expositors de més de 100 països i, pel que fa a les reunions programades, ja es superen les xifres del 2019.

Assistir a la IBTM World és una aposta més de la FFTM per diversificar els productes turístics, ja que es tracta d’un esdeveniment en el que es pot atreure un perfil de viatger diferent per gaudir dels atractius i les activitats de l’illa els 365 dies de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.