Menorca Talaiòtica - Unesco

L’Ajuntament de Maó compra una cadira oruga El seu mecanisme està dissenyat per poder pujar o baixar escales, indistintament, i resulta una solució adequada en aquells edificis concebuts amb escales estretes, que no permeten instal·lar-hi altres sistemes alternatius

 

L’Ajuntament de Maó ha adquirit recentment una cadira oruga —o salvaescales—, per un import de 3.224,65 € (quantitat que també inclou el preu de la bateria de recanvi).

Es tracta d’un dispositiu per a persones amb mobilitat reduïda. Mitjançant un motor accionat amb bateries, la màquina permet desplaçar una persona —a peu o amb cadira de rodes— amb total seguretat, comoditat i sense esforç.

El seu mecanisme està dissenyat per poder pujar o baixar escales, indistintament, i resulta una solució adequada en aquells edificis concebuts amb escales estretes, que no permeten instal·lar-hi altres sistemes alternatius.

D’aquesta manera, Creu Roja de Maó també podrà disposar d’aquesta cadira, en cas que rebi qualque sol·licitud d’utilització per a casos com els citats; també serà d’utilitat a la Casa d’Acollida, quan resideixi en aquesta institució qualque persona amb mobilitat reduïda.

Es tracta d’un recurs que formarà part del material que té disponible el Servei d’ajuda a domicili (SAD), que també compta amb grues, llits articulats o barreres, entre d’altres.

Avui matí, personal de Creu Roja i de l’Àrea de Serveis Socials han rebut una formació específica per al seu maneig adequat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.