L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa una nova campanya de detecció de fuites a la xarxa d’aigua potable L'adjudicació s'ha fet per un import de 9.680€ i abasta 100 kilòmetres de xarxa

Aquesta actuació té el seu origen en la necessitat d’efectuar una nova campanya de detecció de fuites a la xarxa d’aigua potable, amb l’objectiu d’evitar pèrdues innecessàries d’aigua, més encara en el context actual de sequera i escassedat.

L’adjudicació contempla que el sistema de detecció de fuites sigui acústic, amb geòfon i correlador, i que es facin informes diaris de fuites detectades.

Cal recordar que aquesta és la segona actuació que es fa en aquest sentit, ja que a principis d’any ja es va dur a terme una primera campanya de detecció de fuites d’aigua, que suposà la revisió de 180 kilòmetres de la xarxa de subministrament d’aigua potable.

La xarxa total al municipi és de 135 quilòmetres. Amb la primera campanya es va adjudicar la revisió de 180 km i amb la segona, de 100km. Per tant, enguany s’haurà revisat la xarxa per complet dues vegades.

Finalment, cal destacar que durant el 2022 ja s’han reparat un centenar de fuites, quaranta d’aquestes mitjançant el personal municipal i les seixanta restants amb empreses externes.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.