Les obres ‘Cendres’ i ‘Red Flags’ guanyen el II Concurs Jove de Crea-Accions El jurat del certamen, que se celebra amb motiu del 25N, va atorgar una menció especial al curtmetratge No sientas miedo

Ahir es va celebrar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la cerimònia d’entrega de premis del II Concurs Jove de Crea- Accions Artístiques, amb motiu del 25N, dedicat a representar referents masculins positius i relacions respectuoses.

En la categoria de joves fins a 18 anys, s’ha premiat l’obra Cendres, de Daniel Martínez Gallardo i Blanca Pons de Vicente, per la seva creativitat, la representació metafòrica demostrada, l’impacte i la realització tècnica.

En la categoria de joves majors de 18 anys, s’ha premiat l’obra Red Flags, de Catalina Lumina, per l’originalitat, la creativitat i l’impacte demostrat.

A més, el jurat del concurs ha decidit fer una menció especial de l’obra No sientas miedo, de Salomé Lozano Hernández, pel seu nivell i per la qualitat tècnica mostrada, tenint en compte l’edat de la persona participant.

En aquesta segona edició, promoguda conjuntament per la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Igualtat, el jurat ha destacat la qualitat artística i la riquesa del contingut de totes les obres presentades.

Els premis van ser entregats pel batle de Maó, Héctor Pons, i pel regidor d’Educació i Joventut, Antoni Carrillos, la regidora d’Igualtat, Catalina Ferrer i el regidor de l’oposició, Mateu Ainsa.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.