Comença la campanya de vaccinació contra la grip per a tota la població que vulgui vaccinar-se A Menorca, als centres de salut, els divendres de 12 a 13 h.

 

Poden demanar cita per mitjà del telèfon d’Infovacuna (971 211 999) o acudir sense cita als punts habilitats

Avui comença la campanya de vaccinació per a tota la població que vulgui vaccinar-se del vaccí contra la grip, sigui o no població de risc. Per facilitar l’accés a la vaccinació antigripal i incrementar-ne la cobertura, aquelles persones que vulguin es poden vaccinar amb o sense cita.

Per vaccinar-se amb cita, s’ha de fer per mitjà del telèfon d’Infovacuna (971 211 999). Es pot demanar cita amb la infermera del centre de salut o bé demanar-la a algun dels punts habilitats.

Per vaccinar-se sense cita, poden acudir als punts següents:

A Mallorca, a qualsevol dels quatre punts de vaccinació massiva oberts: Son Dureta i Espai Francesc Quetglas, a Palma; antic quarter General Luque, a Inca; i COVID Exprés de Manacor, entre les 8.30 i les 19.30 hores.

A Menorca, als centres de salut, els divendres de 12 a 13 h.

A Eivissa: al punt de vaccinació de l’edifici J de l’Hospital Can Misses (dilluns a divendres, de 8 a 15 h), CS Sant Antoni (de dilluns a dijous, de 15.30 a 20 h) i CS Santa Eulària des Riu (de dilluns a divendres, de 12 a 14 h).

A Formentera:  a l’Hospital de Formentera (els divendres, de 15.15 a 17.00 h).

Cal tenir en compte que el sistema d’autocita BITCITA es reserva només per a les persones tributàries de rebre la vaccinació bivalent (contra la grip i la COVID-19) que encara estiguin pendents de vaccinar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.