Actes 8 Març

El Programa de Nadal de Maó inclou un centenar d’activitats fins el 7 de gener Inclou algunes novetats com la visita del carter reial a les escoles

 

Aquest divendres, 2 de desembre, l’Ajuntament de Maó ha presentat el seu Programa de Nadal, que compta amb un total de 106 d’activitats que se celebraran entre el dia 3 de desembre i el dia 7 de gener i que inclou la participació de diferents entitats veïnals, esportives i culturals de la ciutat. Enguany, la presentació s’ha fet a la plaça Constitució, al voltant de les casetes que albergaran la Fira de Nadal i amb la presència de les entitats organitzadores.

Pel què fa els actes principals, la fira de Nadal s’inaugurarà el matí del 6 de desembre, i per la tarda tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat nadalenc amb el tradicional conte d’Els Llumets, convertit ja en un dels actes més emblemàtics del Nadal a Maó.

Enguany retornen algunes activitats que s’havien retirat del programa a causa de la Covid. És el cas de la visita dels carters reials que enguany es farà a les escoles.

Destacar també que la caseta solidària tornarà a estar a la Plaça Constitució gràcies a les entitats que hi col·laboren així com els Diorames del Grup de Pessebristes que tornaran a estar ubicats a la Sala de Sant Antoni després de la bona acollida de l’any passat. No faltarà tampoc la Bolla de Nadal gegant a la Plaça Príncep.

A més, la revetlla de Cap d’Any tindrà lloc a la plaça Constitució, després de rebre el nou any amb el rellotge de l’Ajuntament, sempre que el temps ho permeti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.