La residència geriàtrica de Sant Lluís, exemple de bones pràctiques contra la violència masclista La gerent, Jessica Ametller, ha participat a la jornada "Eficiència col·laborativa de les administracions públiques per a l'erradicació de la violència masclista"

La gerent de la Residència Geriàtrica de Sant Lluís, Jessica Ametller, ha participat a la jornada “Eficiència col·laborativa de les administracions públiques per a l’erradicació de la violència masclista”, celebrada aquest dimecres a la seu de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB). En aquesta jornada, s’han exposat diversos exemples d’experiències municipals en diversos àmbits, un d’ells el que es viu a la Residència Geriàtrica de Sant Lluís, catalogat com a bona pràctica.

Durant la seva exposició, Ametller ha constatat la diferència de percepció entre les persones majors i les més joves en relació a la concepció d’igualtat de gènere, tot explicant que al centre es fomenta la reflexió sobre aquesta realitat. La gerent també ha explicat com es treballa aquesta situació des dels diversos àmbits, des dels treballadors i treballadores fins a les persones residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca