Menorca Talaiòtica - Unesco

L’Ajuntament de Ciutadella incorpora quatre nous vehicles a la flota de la Policia Local Es tracta de tres utilitaris i d’un tot terreny, en modalitat de rènting

La flota de vehicles de la Policia Local de Ciutadella ha estat objecte d’una important renovació, amb la incorporació de tres utilitaris i d’un tot terreny. Les noves adquisicions, en modalitat de rènting, estaran operatives des d’aquest cap de setmana i suposaran, a la pràctica, la retirada dels serveis ordinaris de quatre vehicles de més de quinze anys d’antiguitat i una xifra superior als 500.000 quilòmetres.

Els tres patrullers són del model TOYOTA COROLLA HSD 125H ACTIVE TECH, amb motor “Full Hybrid”; i el tot terreny és un Toyota Hiliux. Cal dir que, així com ho estipulava el contracte de subministrament dels vehicles, d’una durada de seixanta mesos, aquests han estat entregats totalment equipats. A més, l’objecte del contracte també inclou els serveis connexos de manteniment, reparació i assegurança obligatòria, i el canvi de pneumàtics durant els cinc anys de vigència del contracte dels vehicles. El cost del vehicle tot terreny és de 1.150 euros mensuals més IVA; i el dels utilitaris, de 848 euros més IVA.

En total, en els darrers anys, s’han incorporat ja un total de sis vehicles nous; un d’aquests és totalment elèctric i opera al torn de nit. Amb aquestes adquisicions, l’antiguitat de la flota dels vehicles operatius s’ha vist reduïda significativament, amb l’objectiu a curt termini que no hi hagi vehicles en actiu amb una antiguitat superior als deu anys. Ara mateix ja només hi queda un vehicle operatiu amb onze anys d’antiguitat. El parc mòbil de la Policia Local de Ciutadella té ara una antiguitat mitjana de 2,9 anys, i s’assoleix, per tant, l’objectiu de modernització dels vehicles de la Policia que es va marcar a l’inici de legislatura de l’equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.