L’Ajuntament de Ciutadella firma nous convenis de cessió de locals a quatre entitats de la ciutat Les beneficiàries d'aquestes cessions són l'Associació de Veïns Ciutadella Vella, Médicos del Mundo, Potala Hospice i l'Associació Menorquina d'Altes Capacitats.

L’Ajuntament de Ciutadella ha firmat quatre nous convenis de cessió de locals a quatre entitats de la ciutat. Les beneficiàries d’aquestes cessions són l’Associació de Veïns Ciutadella Vella, Médicos del Mundo, Potala Hospice i l’Associació Menorquina d’Altes Capacitats.

La firma dels convenis ha tingut lloc aquest dilluns 5 de desembre a l’Ajuntament, amb la presència de representants de les quatre entitats i l’alcaldessa Joana Gomila i el regidor de Projecte de Ciutat i Participació Ciutadana Andreu Cardona.

Les cessions corresponen a espais ubicats al Casal d’Entitats del carrer Pius VI, un edifici municipal que, amb aquests quatre convenis nous, ja acull un total de 12 associacions.

L’Associació de Veïns Ciutadella Vella és una entitat que té per finalitat vetllar per la qualitat de vida i la conservació del nucli antic per tal que sigui més habitable, així com la defensa dels interessos i les necessitats que té la població del nucli antic de Ciutadella.

Médicos del Mundo és una entitat que desenvolupa la seva activitat d’atenció social i preventiva relacionada amb la salut i la intervenció de casos amb persones en situació de prostitució en el municipi de Ciutadella, dins el projecte «Obrint camins a Menorca».

Potala Hospice té per finalitat general l’acompanyament i suport a persones malaltes en fase final de vida i als seus familiars.

Finalment, l’Associació Menorquina d’Altes Capacitats ajuda a l’atenció, desenvolupament i educació de les persones amb altes capacitats intel·lectuals de l’illa, i esdevé així una eina d’acompanyament per a les famílies.

Paral·lelament a la firma dels nous convenis de cessió, l’Ajuntament ha iniciat aquestes darreres setmanes unes feines de millores al local, per tal de garantir una major confortabilitat per a les entitats i una millor atenció a la ciutadania usuària dels serveis que es presten a l’edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.