Més per Menorca lamenta que el Govern no vulgui donar la targeta de transport de Mallorca a tots els residents de les Illes

Més per Menorca ha lamentat que el vot en contra dels grups del Govern hagin impedit que s’aprovi la proposta menorquinista d’expedir la targeta intermodal a tots els residents de les Illes Balears.

«Amb l’excusa que el Govern aposta per un sistema tarifari integrat s’ha rebutjat la nostra iniciativa que donava una solució provisional mentre no arriba aquest nou sistema», ha explicat el diputat Josep Castells.

«Per diverses qüestions burocràtiques i perquè ara no es poden fer més canvis en algunes concessions» l’horitzó que planteja el Govern no serà una realitat fins d’aquí, com a mínim, un any o un any i mig.

«Nosaltres proposàvem una solució immediata perquè, mentrestant, i en el termini d’un mes es modificassin els requisits per a l’obtenció i expedició de la targeta intermodal del transport de Mallorca (TIB) i així tots els menorquins poguessin sol·licitar-la i usar-la en les mateixes condicions que els residents de Mallorca», ha incidit el diputat.

Hi ha estudiants menorquins que resideixen a Mallorca i que haurien de tenir dret a usar el transport públic en les mateixes condicions que els mallorquins, ja que el pagam entre tots, i s’ha de tenir en compte també que molts menorquins s’han de desplaçar a Mallorca a fer feina, per l’estructura social i econòmica de les Illes i per la capitalitat que ostenta Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.