Torna el ‘Mercat de Nadal Ses Bruixes’


Redacció/Mao – El Boutique Hotel Ses Bruixes celebrarà la setena edició del seu tradicional ‘Mercat de Nadal’ els dies 16, 17 i 18 de desembre de 2022. El carrer Sant Ferran de Maó i l’interior de l’hotel acolliran tres jornades plenes d’artesania, solidaritat, gastronomia, música i molt ambient nadalenc.

“Ens mou recuperar espais de la memòria i obrir-los al món, que la gent els visqui i, d’alguna manera, se’ls faci seus… Això és exactament el que passa durant els dies del ‘Mercat de Nadal’ i ens encanta”, observa Anja Sánchez-Rodrigo Wickers, CEO i fundadora de Boutique Hotel Ses Bruixes.

ARTESANIA
Un total de vint-i-sis mercaders tindran a la venda les seves creacions artesanals úniques: joies, ceràmica, arranjaments florals, bosses, espelmes perfumades, cosmètica natural, roba, jocs, il·lustracions i licors.

SOLIDARITAT
També hi haurà espai per a tres causes solidàries. La Protectora d’Animals de Maó, Trebalúger Equine Center i Cats in Need comptaran amb una caseta per recaptar fons a través de la venda dels seus productes.

GASTRONOMIA
L’habitual parada de gofres, xocolata i vi calent no faltarà a l’esdeveniment. A més, durant aquests dies, el Cafè&Restaurant Ses Bruixes, situat al pati interior del Boutique Hotel, oferirà, entre altres delícies, mollets, sopes i pastissos casolans, tant per degustar al lloc com per portar en envasos totalment ressò.

MÚSICA
Cinc actuacions de música en viu al pati interior del Boutique  Hotel amenitzaran els tres dies de Mercadet.

TALLER PER A FILLETS I FILLETES
Com a novetat d’aquest any, el dissabte al matí, de 11.00 a 13.00 h, s’ha organitzat un taller per als més petits de creació de decoració nadalenca a partir d’ampolles de plàstic reciclades. “Al Boutique Hotel Ses Bruixes comptem amb el certificat d’Allotjament Menorca Reserva de la Biosfera i Plastic Free i cuidem de cada detall per garantir que la nostra petjada sigui el més petita possible. Per això, volíem que d’alguna manera el nostre compromís amb la sostenibilitat ambiental també fos present al Mercat de Nadal”, afirma Anja Sánchez-Rodrigo Wickers.
I, per descomptat, el Pare Noel no faltarà a la seva cita anual amb el Mercat de Nadal.

ENTRADA I HORARI
El ‘Mercat de Nadal Ses Bruixes’ estarà obert al públic en general i l’accés serà lliure.

L’horari serà el divendres 16 de desembre de 17.00 a 20.00 hores i el dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre de 10.00 a 20.00 hores, ininterrompudament. D’aquesta manera, com a novetat, aquest any el Mercadet amplia els dies sumant divendres a la tarda.

PROGRAMA COMPLERT

DIVENDRES 16 DE DESEMBRE DE 2022
• 17.00 a 20.00 h.
o 26 mercaders
o Coses riques per menjar i beure
• 18:00 a 20:00 h. Visita del Pare Noel
• 18.30 h. Música a Viu | Joe Mina

DISSABTE 17 DE DESEMBRE DE 2022
• 10.00 a 20.00 h.
o 26 mercaders
o Coses riques per menjar i beure
• 11.00 a 13.00 h. Taller per a nens | Decoració nadalenca reciclant ampolles de plàstic
• 12.30h. Música a Viu | Chiara Oliver
• 18.30 h. Música a Viu | Marcs Vinodelfí

DIUMENGE 18 DE DESEMBRE DE 2022
• 10.00 a 20.00 h.
o 26 mercaders
o Coses riques per menjar i beure
• 11.00 a 12.00 h. Visita del Pare Noel
• 12.30h. Música a Viu | Míriam Fèlix Cello & Moisès Pelegrí
Percussió
• 18.30 h. Música a Viu | Cor de Gòspel de Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca