Menorca Talaiòtica - Unesco

11,6 milions d’euros per a l’IBAVI del fons del factor d’insularitat per construir habitatges de protecció pública

El Consell de Govern ha autoritzat la transferència a favor de l’IBAVI per un import d’11.650.000 euros dels fons d’actuacions i projectes amb càrrec a favor del factor d’insularitat corresponents a 2022 per construir habitatges de protecció pública.

El 20 de juny de 2022, l’IBAVI va presentar una sol·licitud per acollir-se a les ajudes d’actuacions i projectes a càrrec del factor d’insularitat corresponent a l’any 2022 per dur a terme tres actuacions de promocions d’habitatge de protecció pública. Es tracta dels 60 habitatges que es construiran a Isidor Macabich, a Eivissa; els 35 habitatges des Castell, a Menorca; i els 17 de Sant Francesc, a Formentera. Totes elles són promocions que està previst que l’IBAVI comenci a construir al llarg de l’any 2023.

Aquests fons d’insularitat cofinançaran, per tant, aquestes tres promocions de l’IBAVI a Eivissa, Menorca i Formentera, a través de les quals s’incorporaran 112 habitatges de protecció pública al parc públic d’habitatge de lloguer de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.