Els usuaris del Servei de Salut poden consultar el resultat de les proves analítiques a la història clínica del portal de pacient Es pot accedir per mitjà del certificat digital, DNI electrònic o el sistema Cl@ve

El Servei de Salut ha posat a disposició dels usuaris la possibilitat de consultar el resultat de les proves analítiques a la història clínica del Portal del Pacient. Així, des d’avui, i per mitjà del certificat digital, DNI electrònic o el sistema Cl@ve, els usuaris poden accedir a la història clínica per consultar i descarregar els resultats de proves analítiques realitzades pels laboratoris d’anàlisis clíniques del Servei de Salut (amb independència del centre del Servei on s’hagin processat les proves). Cal recordar que per poder accedir a la història clínica és necessari ser resident a les Illes Balears i disposar de targeta sanitària.

A banda de les anàlisis clíniques, dins la història clínica del Portal de Pacient també es poden consultar altres informacions rellevants per l’usuari. A la història clínica es poden visualitzar informacions com ara les dades del pacient, al·lèrgies conegudes, resultats de proves COVID-19, contactes ambulatoris i hospitalaris, medicaments que figuren a recepta electrònica, voluntats anticipades, informes (altes, consultes externes, urgències etc.).

També es pot accedir al certificat COVID Digital o al sistema de cita prèvia (on es pot sol·licitar una cita amb atenció primària o veure les pròximes cites amb primària o especialitzada). Totes les proves diagnòstiques queden registrades de manera permanent a la història clínica del pacient.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.