L’Ajuntament de Ciutadella executa l’arranjament del paviment de la zona del Pla de Sant Joan S'ha hagut de dur a terme una actuació urgent a causa del temporal del mes de setembre

Aquests dies, a causa del temporal del mes de setembre, s’ha hagut de dur a terme una actuació urgent i extraordinària de a fi de recuperar al més aviat possible l’activitat normal de la zona.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella va aprovar el passat dia 2 de novembre l’adjudicació a l’empresa M. Polo S.L. les tasques d’arranjament del paviment de la zona del Pla de Sant Joan, que es trobava malmès a causa dels desperfectes ocasionats durant el temporal del passat mes de setembre.

La torrentada que es va produir el passat 25 de setembre a la zona del Pla de Sant Joan va ser de tal magnitud que va deixar la zona molt afectada, provocant el tancament del trànsit rodat per aquella zona per raons de seguretat.

Tot i que cada any es du a terme una actuació d’aquest tipus a finals d’hivern, i amb la mirada posada a les festes de Sant Joan, aquest any ha estat necessari executar aquesta actuació extraordinària i d’urgència per recuperar l’aspecte normal de la zona del Pla i recuperar com més aviat millor l’activitat normal de la zona.

L’adjudicació es va fer per un import total de 9.680,00 euros i els treballs han consistit en l’estesa de 96 m³ de material de pedrera que han servit per recuperar de nou el nivell del sòl, i el posterior anivellament i compactació del terreny amb moto-anivelladora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.