Actes 8 Març

L’operativa al molí de Milà danyat s’avança i permet iniciar les actuacions d’apuntalament de l’estructura

La primera fase d’actuacions a l’aerogenerador número 4 del Parc Eòlic de Milà va començar ahir després de l’arribada aquest matí al port de Maó de les planxes d’acer necessàries per apuntalar la seva estructura. Part de l’equip especialista encarregat de les obres, conformat per enginyers, soldadors i operaris, ja va arribar dimarts a Menorca i va poder fer una primera anàlisi sobre el terreny.

Aquesta primera fase d’apuntalament de la torre s’ha avançat dos dies a la data estimada i tindrà un cost de 78.479 € (IVA no inclòs) englobada en l’operativa de desmantellament del molí.

Les obres de la fase 1 mantindran el perímetre de l’aerogenerador acordonat, per tant, es manté l’operativa especial de gestió de residus, que continua sense incidències.

Cal recordar que el Consorci de Residus i Energia de Menorca ha declarat la situació d’emergència tant al Parc Eòlic com a l’Àrea de Gestió de Residus de Milà per poder facilitar les actuacions i els tràmits necessaris que permetin el retorn a la normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.