Menorca es promociona com el lloc ideal per viure experiències autèntiques a la fira de viatges de luxe ITLM Cannes La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) es reuneix amb més de cinquanta agències de diversos països que treballen amb clients exclusius.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa aquests dies a una de les principals cites anuals del mercat de viatges de luxe: la fira ILTM Cannes. Entre els dies 6 i 8 de desembre, la FFTM està duent a terme més de cinquanta reunions amb agències de viatges de luxe de països com Estats Units, França, Gran Bretanya, Suïssa, Suècia o Itàlia, entre altres.

Aquestes agències treballen amb clients d’alt poder adquisitiu que cerquen viure experiències exclusives i propostes originals i diferents, com poden ser participar en la feina de formatjar o sortir a pescar amb un pescador menorquí. En aquest sentit, valoren molt que Menorca sigui Reserva de Biosfera amb un territori ben preservat i es sorprenen en positiu en conèixer el que pot oferir l’illa més enllà de les platges, sobretot pel que fa a història i Menorca Talaiòtica, propostes culturals, gastronomia, producte made in Menorca i experiències Starlight.

Les agències s’interessen també per l’oferta d’allotjaments de luxe i demanen per les novetats de l’illa, tant d’hotels convencionals, com de petits allotjaments exclusius amb poques habitacions. Per altra banda, les agències d’Estats Units es mostren satisfetes per la connexió aèria directa de Nova York amb Palma de Mallorca, ja que facilita poder dur viatgers nord-americans a Menorca.

ILTM són un conjunt d’esdeveniments, als quals s’hi pot accedir per invitació només, que reuneixen els agents internacionals més influents per descobrir experiències de viatge luxoses, tancar acords i forjar relacions. A més de reunions de màrqueting i vendes, es fan sessions informatives i de networking. La fira de Cannes és la que tanca l’any i una de les més importants d’ILTM. Per a Menorca, és un bon aparador per mostrar els atractius de l’illa i el tipus d’experiències diferents que s’hi poden fer els 365 dies de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca