Sant Lluís i el Consell posen en marxa el programa Sóc D’Ona, per facilitar l’accés a la pràctica esportiva de dones d’entre 20 i 75 anys El programa està destinat exclusivament a les dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys residents a Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís i el Consell de Menorca posen en marxa a Sant Lluís el programa Sóc D’Ona, una iniciativa pensada per facilitar a les dones l’accés a la pràctica esportiva, tot fent-la compatible amb les necessitats del gènere femení, com la flexibilitat horària i econòmica, la conciliació familiar o una pràctica adaptada a les diferents etapes i moments vitals d’una dona, més enllà de la única intenció competitiva.

El programa està destinat exclusivament a les dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys residents a Sant Lluís. L’activitat tindrà lloc els dimecres de 16’00h a 16’50h, de gener a juny de 2023 i serà gratuïta, exceptuant el cost de l’alta i matrícula al poliesportiu que anirà a càrrec de la persona interessada. La primera sessió tindrà lloc el dimecres 4 de gener de 2023.

Les inscripcions es poden fer a través del formulari que es troba al peu d’aquesta publicació, a través del correu electronic hola@projecteona.com i al telèfon 971 36 08 49. S’oferiran 15 places per grup.

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció, mentre la participant compleixi els requisits indispensables per formar part del programa: edat i residència al municipi de Sant Lluís. Es donarà prioritat a les persones que formen part de col·lectius vulnerables, associacions o entitats similars, considerant aquelles condicions vitals que dificulten l’accés a la pràctica fisicoesportiva regular.

La recaptació econòmica que es va obtenir a la primera Cursa Solidària contra la Violència Masclista de Sant Lluís, celebrada el passat 27 de novembre, serviran per costejar aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca