Sant Lluís i el Consell posen en marxa el programa Sóc D’Ona, per facilitar l’accés a la pràctica esportiva de dones d’entre 20 i 75 anys El programa està destinat exclusivament a les dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys residents a Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís i el Consell de Menorca posen en marxa a Sant Lluís el programa Sóc D’Ona, una iniciativa pensada per facilitar a les dones l’accés a la pràctica esportiva, tot fent-la compatible amb les necessitats del gènere femení, com la flexibilitat horària i econòmica, la conciliació familiar o una pràctica adaptada a les diferents etapes i moments vitals d’una dona, més enllà de la única intenció competitiva.

El programa està destinat exclusivament a les dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys residents a Sant Lluís. L’activitat tindrà lloc els dimecres de 16’00h a 16’50h, de gener a juny de 2023 i serà gratuïta, exceptuant el cost de l’alta i matrícula al poliesportiu que anirà a càrrec de la persona interessada. La primera sessió tindrà lloc el dimecres 4 de gener de 2023.

Les inscripcions es poden fer a través del formulari que es troba al peu d’aquesta publicació, a través del correu electronic hola@projecteona.com i al telèfon 971 36 08 49. S’oferiran 15 places per grup.

Les places s’assignaran per ordre d’inscripció, mentre la participant compleixi els requisits indispensables per formar part del programa: edat i residència al municipi de Sant Lluís. Es donarà prioritat a les persones que formen part de col·lectius vulnerables, associacions o entitats similars, considerant aquelles condicions vitals que dificulten l’accés a la pràctica fisicoesportiva regular.

La recaptació econòmica que es va obtenir a la primera Cursa Solidària contra la Violència Masclista de Sant Lluís, celebrada el passat 27 de novembre, serviran per costejar aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.