Santmiquelanadal a tope

Que diu na Lilith, sa meua germana, que vos hauria d’explicar totes ses coses que fan ses voluntàries de sa Prote entre Sant Miquel i Nadal… ja sabeu que tots els primers diumenges de cada mes hi ha mercadillo, durant es matí, en es local (carrer Gustavo Mas 120).

S’altre dia van fer a Truvi sa Fira d’Adopcions, on van desfilar alguns dels cans abandonats que són a sa canera de Ciutadella. Hi va anar molta gent, i ells ho van fer molt bé… estic muntant un comité de moixos de canera i refugi per demanar que l’any que ve, els moixos també volem desfilar. Tenim una elegància natural…

Bé, que me perd. Es diumenge 11 de desembre, celebrarem sa 6ena CaniCross a Ferreries. És una carrera-passeig perquè pogueu apuntar-vos amb els vostros cans a fer una volta, fer exercici i passar-ho bé. Es recorregut és dins Ferreries sortint de sa Plaça Espanya a les 12:00, i no arriba a 2 Kms. Si vos voleu apuntar, ho podeu fer a Atmosfera Sport, Cussets, Truvi o podeu contactar amb sa Prote per Facebook.

L’any que ve, que ja seré director des refugi “Jardí 7 Vides”, també demanaré que els moixets poguem participar a sa CaniCross. I que li canviin es nom, si fa falta, per MixuCross.

I per dia 18 de desembre, ses voluntàries estan organitzant un torneig de pàdel solidari, amb es Club de Pádel Ferreries. Així que si sou de raqueta fàcil, ja vos hi podeu apuntar (al tel. 673552214).

Vos deix un parell de fotos de sa Fira d’Adopcions de Truvi. Diu que s’ho van passar molt bé… Però els moixets des refugi i de canera esperam que ens vingueu a veure, perquè no mos menen mai aumón… Ah, i molts cerquen una casa i una família!

Si mos voleu conèixer, ja ho sabeu. Heu de demanar-ho al tel. 971 484666

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.