La nova Sala Polivalent des Soleiet s’inaugura amb l’exposició ‘Son art’

Ahir fosquet va tenir lloc la presentació de l’exposició ‘Son art’, que també va servir com a inauguració de la nova Sala Polivalent des Soleiet, situada a la plaça de s’Esplanada.

A l’acte d’inauguració hi van assistir la batlessa Joana Escandell; el primer tinent d’Alcaldia, Joan Antoni Serra; la regidora d’Esports, Joventut i Educació, Irene Triay; i el regidor de Cultura i Festes, Pedro Sánchez, així com altres membres de la corporació municipal.

També van participar en la inauguració el batle de Maó, Héctor Pons; Kike Sastre, gerent de l’empresa Eventson; Tato Rabasa, gerent l’empresa Tararó; i Josean Martínez, representant de Creu Roja as Castell.

Nova Sala Polivalent des Soleiet

La nova Sala Polivalent des Soleiet permetrà complementar i ampliar les actuals prestacions de l’espai que acull les escoles municipals de música i pintura, i servirà per a la realització de classes, tallers i exposicions. A més, podrà acollir activitats obertes a tota la ciutadania.

La nova sala és un gran espai diàfan, que disposa de 140 m2. Interiorment, la sala es podrà emprar com un únic espai i també es podrà subdividir, creant fins a quatre espais diferenciats mitjançant tancaments lleugers en acordió.

La sala també compta amb un cinquè espai destinat a magatzem i cuina. D’aquesta manera, el nou equipament ofereix una gran versatilitat i podrà acollir una àmplia varietat d’activitats.

‘Son art’, venda solidària de quadres a benefici de Creu Roja

La nova Sala Polivalent des Soleiet s’ha inaugurat amb l’exposició solidària ‘Son art’, que servirà per recaptar fons a benefici de Creu Roja.

‘Son art’ és una iniciativa de les empreses Eventson i Tararó, que ha rebut el suport dels ajuntaments de Maó i Es Castell.

L’exposició es podrà veure durant tot el cap de setmana i es posen a la venda un total vint obres, a un preu especial i inferior al de mercat, que oscil·la entre els 100 i els 500 euros.

Horari

El dissabte 10 de desembre, l’exposició es podrà visitar de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

El dissabte 10, a les 12.30 h, hi haurà l’actuació en directe d’Anna Szostak i Manuel Álvarez.

El diumenge 11 de desembre, la mostra es podrà veure de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.