Neix el programa Sóc D’ONA per promoure i facilitar la pràctica esportiva en les dones de Menorca

Foto: Trail del Nord 2022

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca presenta Sóc D’ONA, un programa que neix amb l’objectiu de promoure i facilitar la pràctica esportiva o activitat física a les dones de Menorca.

El programa, que forma part del Projecte ONA, instaurarà i garantirà un nombre de places exclusivament per dones a cada instal·lació poliesportiva municipal. D’aquesta manera, podran gaudir de l’esport de manera regular i respectuosa amb algunes de les necessitats que les dones demanden com la flexibilitat horària i econòmica, la conciliació familiar, l’adaptació de l’activitat als diferents moments i etapes vitals per les quals travessen i la necessitat social i d’afiliació que proporciona l’esport compartit.

Sóc D’ONA s’adreça a dones d’edat compresa entre els 20 i 75 anys, prioritzant a aquelles persones que formen part de col·lectius vulnerables i que, per tant, els seus condicionants vitals dificulten una pràctica regular.

El programa es posarà en marxa el pròxim gener a Sant Lluís amb la col·laboració de Biosport, empresa que gestiona la instal·lació poliesportiva del municipi. S’obrirà un primer grup amb 15 places, que s’adjudicaran per ordre d’inscripció, i s’oferirà una sessió setmanal de pràctica fisicoesportiva a càrrec d’una persona titulada i experimentada en la matèria.

Per inscriure’s al primer grup Sóc D’ONA o conèixer més detalls d’aquest programa i de tot el que ofereix el Projecte Ona, podeu consultar la pàgina web www.projecteona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.