L’Ajuntament obre el procés per a presentar propostes als Pressupostos Participatius de l’any 2022

 

L’Ajuntament de Sant Lluís ha obert una nova convocatòria dels Pressupostos Participatius, amb l’objectiu que la ciutadania del municipi pugui decidir la destinació de 100.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal de 2023, que serà l’exercici en el qual s’executaran els projectes decidits.

El primer pas d’aquesta convocatòria és la presentació de propostes per part de la ciutadania, cosa que es podrà fer entre els dies 12 de desembre de 2022 i el 8 de gener de 2023, ja sigui presencialment al Servei d’Atenció a la Ciutadania o a través d’un formulari telemàtic que estarà disponible a partir del dia 12 de desembre.

Les propostes s’han d’ajustar a les bases de la convocatòria, i els requisits a complir són:
– Ser noves inversions o obres de manteniment i/o reparació de les actuals.
– Ser adquisicions de material (mobiliari urbà, ordinadors, fonts…).
– Ser respectuoses amb el medi ambient i complir amb criteris sostenibles.
– Ser d’interès general.
– Tenir un caràcter concret, determinat i avaluable econòmicament.
– Definir la seva ubicació i àmbit territorial, i aquest serà de titularitat municipal, exceptuant-ne aquells que tot i ser de titularitat municipal siguin espais d’ús restringit.
– Estar vinculades a les competències municipals assenyalades en l’article 25.2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les Bases de règim local i 29 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i/o als serveis municipals regulats a l’art. 26 de la referida Llei de bases de règim local
– Tenir un cost no superior als 25.000€ (IVA inclòs).

Una vegada recollides totes les propostes, seran analitzades per un Comité Avaluador, que determinarà si s’ajusten a les bases. Una vegada fet aquest pas, les propostes que hagin superat aquest filtre seran sotmeses a votació popular entre els dies 30 de gener i 5 de febrer de 2023 (ambdós inclosos).

Tota la informació sobre la convocatòria està disponible a l’apartat específic d’aquesta pàgina web, i també a les bases de la convocatòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.