Noves medalles per la cervesa menorquina Grahame Pearce La cervesa de Sant Climent guanya tres medalles al Campeonato Nacional de Cerveza Artesana

 

Roger Vila, de Grahame Pearce

Aquest dissabte dia 10 va tenir lloc l’entrega de premis de la vuitena edició del Campeonato Nacional de Cerveza Artesana a les instal·lacions de Siesta Brewing a la ciutat de Burgos.

A partir de l’edició del 2021 el Campeonato Nacional, nascut a Barcelona al 2015, celebra anualment la gala d’entrega de premis a una localització diferent del territori nacional per estendre la cultura cervesera per tot el país.

D’entre les més de 400 referències que s’han presentat al concurs, la cervesa menorquina Grahame Pearce ha guanyat tres medalles: medalla d’or amb la Grahame Pearce Pilsner a la categoria Czech Lager; medalla de bronze amb la Grahame Pearce Lager a la categoría Pale Malty European Lager; i medalla d’or amb la Grahame Pearce Stout a la categoria Stout.

A més, la cervesera menorquina s’ha endut el premi a la millor cervesa del campionat de 2022 amb la seva Grahame Pearce Stout amb 8,77 / 10 punts d’entre les 400 cerveses presentades.

Aquestes tres cerveses i la resta de les cerveses habitulas de Grahame Pearce es podrán tastar a l’estrena de la seva nova tenda a Ciutadella, al mercat des peix, aquest proper divendres dia 16 a partir de les 18

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.