Actes 8 Març

Copa de Nadal de l’agrupació local del PSOE Ciutadella

Ahir dissabte matí l’agrupació local del PSOE Ciutadella a convidat a afiliats i simpatitzants a un aperitiu per felicitar les festes de Nadal. Ha estat el primer acte intern en què participa Carol Cerdà ja com a candidata oficial a l’alcaldiade Ciutadella.
Cerdà ha estat acompanyada de nombrosos afiliats i simpatitzants que durant el matí han passat per la seu del partit. Càrrecs com la diputada
Pilar Carbonero, els consellers insulars Josep Pastrana i Bàrbara Torrent o les regidores Sandra Moll, Noemí Camps i Gràcia Mercadal han volgut mostrar el seu suport juntament amb membres històrics de l’agrupació com l’exconseller Antoni Febrer o l’exsenador Antoni Villalonga; també hi eren l’exportaveu municipal Joan Gorrías i l’exconseller Andreu Bosch així com altres excàrrecs.
Carol Cerdà es mostra entusiasmada amb el suport que està rebent i declara que “és un orgull formar part d’aquest equip de persones disposades a fer feina per una Ciutadella millor”. D’aquesta manera, en un ambient distès i optimista, el PSOE acomiada el 2022 i ja prepara la maquinària per un nou any electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.