El CEIP Àngel Ruiz i Pablo estrena mural

 

El passat mes de novembre, l’artista Jordi Cárdenas va acabar de pintar el mural de  la paret de la pista principal del pati del CEIP Àngel Ruiz i Pablo.

La regidora d’Educació, Irene Triay, ha explicat que “el curs passat ja vam pintar una part del mur amb la participació de l’alumnat, i enguany hem volgut completar el projecte”. “Esteim molt agraïts a l’equip directiu de l’escola, que ens va fer la proposta i a l’artista que l’ha pintat”, ha afegit.

La intervenció ha tingut un cost de 1.200 euros.

Elements representatius des Castell

L’autor del mural i exalumne del centre, Jordi Cárdenas, ha assenyalat que “l’obra vol representar l’escola i la seva idiosincràsia, partint del personatge de n’Àngel Ruiz i Pablo”.

D’aquesta manera, al mural hi destaca el bust de l’escriptor nascut as Castell i es completa amb elements que fan referència a la ciència, la literatura, la plàstica i la música. També tenen protagonisme les vinagrelles, una planta molt present en l’entorn de l’escola.

Per la seva banda, el director del centre, Vicenç Marí, ha explicat que “el mural que vam pintar el curs passat representava el poble des Castell i faltava lligar-ho amb l’escola, perquè quedés una paret mural on es repressentessin els elements principals des Castell i la relació que l’escola té amb aquests”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.