La campanya de la Creu Roja, “Apadrina una carta, apadrina una il·lusió”, celebra la seva setena edició a Ciutadella L'objectiu és promoure l'ús de jocs i joguines com a eina educativa i de transmissió de valors en el context escolar i familiar d’aquells infants que tenen dificultats per accedir a una jugueta

 

La Creu Roja, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, comença la 7a edició de la campanya “Apadrina una carta, apadrina una il·lusió” amb l’objectiu de promoure l’ús de jocs i joguines com a eina educativa i de transmissió de valors en el context escolar i familiar d’aquells infants que tenen dificultats per accedir a una jugueta.

Amb aquesta finalitat, els fillets i les filletes escriuen una carta on manifesten i escriuen les seves il·lusions i la lliuren a la seu del local de Creu Roja, ubicada al carrer Creu, 2 de Ciutadella de Menorca.

D’altra banda, els i les ciutadanes que volen fer de padrins i padrines d’una il·lusió, basta que es dirigeixin a la Creu Roja i escollin la carta i la il·lusió que volen apadrinar.

Els padrins solidaris han de comprar amb un import màxim de 30 €, els desitjos dels fillets i lliurar el regal a la seu de Creu Roja.

Finalment, en el curs dels darrers dies d’any i primers de 2022, les famílies dels infants recullen el Regal i el donaran la Nit més màgica de l’any pels Infants: la Nit de Reis.

Les cartes apadrinades per la ciutadania permetran que els infants que es troben en situacions de vulnerabilitat tinguin aquest Nadal una joguina que li garanteixi el seu dret a jugar.

El 2021 la solidaritat de la ciutadania de Ciutadella va arribar a 120 fillets i filletes d’entre els 0 i 14 anys i un total de 80 padrins i padrines van apadrinar les cartes. El compromís de tots posa en valor la corresponsabilitat amb les famílies que estan travessant moments de fragilitat.

Quan puc anar a apadrinar una carta?

De dilluns a divendres de 9:00?h a 13:30?h

dilluns, dimarts i dimecres de 17:00?h A 19:00?h

Gràcies a la col·laboració de la ciutadania i d’empreses privades aquesta campanya és possible. Gràcies a la Creu Roja per dur endavant aquesta campanya perquè cap infant es quedi sense jugueta. Gràcies als fillets i les filletes per expressar els seus desitjos i escriure les cartes.

La campanya d’apadrinament de cartes ja és oberta i ho estarà fins el dia 4 de gener de 2023.

 

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca