L’Ajuntament es reuneix amb ASSORME, Associació de Persones Sordes de Menorca Durant la trobada, celebrada dimarts, es van tractar diversos temes i iniciatives de l’associació

Aquest dimarts, la batlessa de Ciutadella es va reunir, a l’Ajuntament de Ciutadella, amb l’Associació de Persones Sordes de Menorca.

Durant la trobada, l’ASSORME va presentar la iniciativa “Menorca en llengua de signes”, que consisteix en l’elaboració de cartells amb els topònims en llengua de signes de diferents poblacions i llocs d’interès cultural per a cada municipi amb imatges per cada un dels signes.

Seguidament, es va fer entrega del material d’aquest projecte a l’Ajuntament, amb la intenció “d’enriquir la història sociocultural menorquina i balear i també per a sensibilitzar, afavorir la inclusió de les persones sordes i donar visibilitat i accessibilitat cultural a la comunitat sorda”.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella s’agraeix la tasca que fa l’associació i valora molt positivament aquests projectes inclusius i que fomenten l’accessibilitat a tota la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.