Bon Nadal

Des del Setmanari El Iris i la nostra empresa editorial Setmanaris i Revistes SL, volem desitjar les bones festes de Nadal a totes aquelles persones que d’una manera o altra formau part de la nostra petita i a la vegada gran família: subscriptors, anunciants, lectors, cos de redacció, col·laboradors, repartidors… per a brindar amb tots voltros per un Nadal ple de pau i germanor, generós i solidari, amb el calor humà de la família i dels amics, com també amb el record d’aquells que enguany no estaran amb tots noltros.

La setmana que ve sortirem al carrer amb un Iris en el que resumirem el que ha estat el 2022 i iniciarem a partir del mes de gener el compte enrere per a la celebració dels nostres 110 anys de capçalera i els 80 anys com a setmanari d’informació i cultura.

Ho farem amb un nou disseny, amb més ganes que mai d’oferir aquesta nova imatge, més actual i, sense deixar de banda el nostre bagatge històric, que és molt.

Que la llum del Nadal ens faci de guia cap a una Ciutadella millor, que ens fixi el rumb cap a nous reptes i nous ports i, sobre tot amb pau, salut i economies solvents.

Bones festes a tots i a totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.