L’Ajuntament de Ciutadella aprova definitivament l’estudi de detall de la ubicació de l’escola de música municipal S’ha aprovat durant el ple municipal d’aquest dijous, 22 de desembre

L’Ajuntament fa un pas més en la definició del futur edifici de l’Escola municipal de música i arts escèniques, un dels objectius principals del mandat. Així ha estat amb l’aprovació definitiva, durant el ple municipal d’aquest dijous, de “l’estudi de detall número 4 del Pla especial de protecció del conjunt històric i artístic de Ciutadella (PEPCHA) referent a la finca 57 – illa 17811, promogut per l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca (expedient 2021/000462)”.

Es tracta de la finca situada a la zona de l’OAR, actualment en obres per la construcció d’aparcaments municipals, que assolirà els propòsits d’una major accessibilitat respecte a la ubicació actual i al fet de no allunyar aquest espai emblemàtic del nucli antic de Ciutadella. I serà durant el 2023, amb la reserva pressupostària ja aprovada, que es redactaran els projectes bàsic i executiu de les obres.

Actualment, l’Escola municipal de música i arts escèniques té una matrícula de més de 500 alumnes i hi treballen 31 professors, sent, per tant, un dels centres d’ensenyament musical més importants de les Illes Balears. Desenvolupa un programa cultural i educatiu adreçat a alumnes a partir dels quatre anys, amb ensenyaments de música de diferents estils, teatre musical i sessions de musicoteràpia, així com un programa social rellevant, oferint activitat musical a través d’entitats com Creu Roja, Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca o el Centre de Salut mental de sant Miquel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.