Actes 8 Març

Les ajudes del Consell Insular per a l’adquisició de bicicletes cobriran les compres realitzades a partir de dia 1 de desembre d’enguany El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports ultima els detalls de la convocatòria, que sortirà el febrer o març, quan entri en vigor el pressupost de 2023

Foto: GettyImages
Vist l’interès que ha despertat l’anunci d’una convocatòria d’ajudes per a l’adquisició de bicicletes, i tenint en compte que moltes d’aquestes compres se solen realitzar durant el període nadalenc, el Consell Insular de Menorca anuncia que aquestes ajudes, que es convocaran el febrer o març de 2023, quan entri en vigor el nou pressupost de la institució, cobrirà de manera retroactiva les compres realitzades a partir de dia 1 de desembre d’enguany.

Aquesta convocatòria té com a objecte fomentar l’ús de la bicicleta per promoure un estil de vida actiu i saludable, per afavorir una mobilitat alternativa, i per contribuir a la descarbonització de la nostra illa, donant suport a la compra d’una bicicleta elèctrica, d’una bicicleta urbana, o d’un kit de conversió a elèctrica.

Les bicicletes elèctriques adquirides hauran de tenir un preu de venda al públic igual o inferior a 2.000€ (IVA exclòs), i les ajudes per aquesta compra tindran una quantia màxima de 800€.

Per a l’adquisició de bicicletes urbanes, el preu de venda al públic haurà de ser igual inferior a 1.000€ (IVA exclòs), i en aquest cas l’ajuda màxima serà de 600€.

Finalment, per a l’adqusició d’un kit de conversió a bicicleta elèctrica, el preu de venda al públic del kit de conversió més la instal·lació haurà de tenir un preu màxim de 600€, IVA inclòs, i la subvenció màxima serà de 600€.

El Consell recomana a les persones interessades en aquesta convocatòria que si compren les bicicletes ara, guardin la factura per poder-la presentar com a justificació quan surti la convocatòria d’ajudes. Així mateix, el Consell recomana que les compres es realitzin en botigues de Menorca especialitzats en ciclisme, tant per donar suport al comerç local, com per assegurar-se una bona assistència post-venda i un bon servei tècnic, que les botigues d’aquí poden garantir, i que en canvi no és possible obtenir si les compres es fan per internet a empreses de fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.