Les Mil i una Nits – Cap d’Any amb l’OCIM El 29 de desembre al Teatre Principal a les 20.00 h i el 30 de desembre al Teatre des Born, 21.00 h

El Concert de Cap d’Any amb l’OCIM és una de les cites més esperades de la temporada. Ho corrobora la resposta entusiasta del públic que any rere any omple els teatres Principal de Maó i des Born. Enguany, a una setmana del concert, la gran majoria de les entrades ja estan venudes.

L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca és fidel al seu públic i es vesteix de gala per interpretar un programa que emociona i fa ballera.
Una part del concert està dedicada als valsos i polques dels compositors Johann i Joseph Strauss, tan desitjats en aquesta època de l’any.

L’altra part, enguany va dedicada a la música per a duet de veus femenines. Una música inspiradora que conta històries, amb àries d’òpera de Mendelssohn i Delibes, entre d’altres, que despertaran en tothom l’esperit més romàntic.

Les dues veus solistes encarregades de contar aquestes històries són les de Helena Ressureição, mezzosoprano, i Maria Camps, soprano. Dues artistes de gran carisma, calidesa i talent vocal.

A més, l’OCIM recupera la seva missió més social – fer arribar la música orquestral a tots els sectors de la societat menorquina-, amb un concert gratuït el dia 29 de desembre a les 17.15h a l’Hospital Mateu Orfila.

Hem anomenat aquest programa Les mil i una nits, inspirats en el recull de contes d’origen àrab que conté faules, llegendes i paròdies.

Desitjam que aquest concert sigui memorable en una nit, la nit de Cap d’Any, en què tothom acumula mil i una històries.

Les entrades (ja gairebé esgotades) tenen un preu d’entre 25 i 15 euros i es poden reservar tant al web com a les taquilles dels dos teatres.
Els Amics de l’OCIM reben un descompte del 40% i els socis de Joventuts Musicals de Ciutadela i Maó, del 30%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.